Picture released by Sanofi Pasteur MSD pDiana Harper var den ledende forsker i udviklingen af de to vacciner Gardasil™ og Cervarix™ mod livmoderhalskræft, og én af de første eksperter til at trykke på alarmklokken på grund af vaccinens forfærdelige konsekvenser og manglende virkning. Dengang var der ingen der lyttede. Men allerede i første halvdel af 2013 har USAs nationale vaccinekompensationsprogram betalt $5,877,710 dollars i erstatning til ofrene for vaccinen.

På den 4. Internationale Offentlige Konference om Vaccination afholdt i Virginia i oktober 2009 kom Dr. Diana Harper, direktør for ‘Gynecologic Cancer Prevention Research Group’ på Missouri Universitet og ledende forsker i udviklingen af de to vacciner, med en overraskende udtalelse om de 2 vacciner, nemlig at de ikke ville reducere tilfældene af livmoderhalskræft. Diana Harper forklarede blandt andet, at 70% af alle HPV-infektioner forsvinder af sig selv uden behandling i løbet af det første år, og i løbet af to år efter udsættelse for smitte er antallet steget til 90%. Af de resterende 10% vil kun halvdelen af kvinderne udvikle livmoderhalskræft.

Dr. Harper gjorde desuden opmærksom på, at hyppigheden af livmoderhalskræft i USA allerede da var så lav, at man selv med fortsatte vaccinationer og forebyggende PAP-tests ikke vil kunne få antallet af livmoderhalskræft yderligere ned. Den daværende konventionelle behandling og de forebyggende tiltag mindskede hvert år antallet af livmoderhalskræft med ca. 4%, det vil sige om 60 år vil antallet af livmoderhalskræft være faldet yderligere med 91,4 %. Så selvom man opnår en vaccinationsrate på 70% af alle kvinder og sørger for eftervaccination (boosters) til alle, så vil vaccinen i følge Dr. Harper ikke mindske antallet af livmoderhalskræfttilfælde mere end de daværende tiltag formåede. Dr. Harper er også konsulent for WHO, og endnu et af hendes argumenter mod massevaccination i de vestlige lande er, at 4 ud af 5 kvinder med livmoderhalskræft lever i udviklingslandene.

Alle bivirkningerne

Dr. Harper advarede også om, at selvom vaccinen markedsføres til unge piger helt ned til 9 år, foreligger der ingen undersøgelser af dens effekt på piger under 15 år. Allerede i 2007, da Merck startede sine  kampagner for at få gjort vaccinen mod livmoderhalskræft obligatorisk i skolerne, forsøgte Dr. Harper flere gange forgæves at få fortalt sandheden om de manglende beviser for effekten hos de unge piger. Men ingen ville den gang trykke eller bringe hendes udtalelser i medierne. Da det endelig lykkedes at få et interview i stand, udtalte hun, at vaccination med Gardasil af piger på 11 år og yngre efter hendes overbevisning ikke er andet en et stort offentligt sundhedseksperiment. Hun understregede desuden, at der ikke er foretaget undersøgelser af bivirkningerne, så der bør stilles spørgsmåltegn ved vaccinens sikkerhed.

Og der har været mange bivirkninger rapporteret siden vaccinen mod livmoderhalskræft kom på markedet i 2006. Inden 2009 havde 15.037 piger indrapporteret alvorlige bivirkninger efter vaccination med Gardasil til amerikanske VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) blandt andet: Guillian Barré, lupus, slagtilfælde, blodpropper, lammelser og hjernehindebetændelse. CDC (Center for Disease Control) oplyste desuden, at der indtil 2009 var rapporteret 44 dødsfald. Ifølge VAERS blev 26 nye dødssfald rapporteret mellem d. 1. sep 2010 og 15.sep. 2011 – det er  26 rapporterede dødsfald blandt unge, tidligere raske piger efter Gardasil vaccination på kun ét år.

Erstatning og fortjeneste

I år annoncerede  organisation Judicial Watch så, at det havde modtaget dokumenter fra the Department of Health and Human Services, der oplyste, at dets nationale vaccinekompensationsprogram havde tildelt $5,877,710 dollars til 49 ofte som følge af krav om kompensation efter gener fra HPV-vaccinerne. Samtidig høster producenten Merck enorm gevinst på vaccinesalget. Vaccinen forventes at nå et salg på $1 milliard til næste år og kan ifølge Wall Street analytikere nå et  salg på $4 milliarder de næste fem år.

På den 4. Internationale Offentlige Konference om Vaccination var Dr. Diana Carpers utilslørede budskab, at hyppigheden af alvorlige bivirkninger i forbindelse med Gardasil-vaccinen hos de unge piger, er langt større end hyppigheden af livmoderhalskræft blandt kvinder i der hele taget. Et af de første slag af mange mod  Mercks og Gardasils omdømme. Til gengæld tyder Mercks fortsatte produktion af Gardasil på, at de ser deres økonomiske fortjeneste på vaccinerne, som et udmærket  plaster på såret.

Læs mere om HPV-vaccinen på VaccinationsForum

Hvis du har mistanke om, at du eller en pårørende er offer for skader fra HPV-vaccinen er der støtte at hente i de følgende facebook-grupper:

Bivirkninger ved Livmoderhalsvaccinene (HPV)

HPV Vaccine “kur mod dens bivirkninger”